Du bass hei
Door: Paul
Blijf op de hoogte en volg Paul
11 Oktober 2025 | Luxemburg, Asselborn
Zaterdag 11 oktober 2025. Waimes (B)- Asselborn (Lux), 65km.
Weer een leermoment voor ons met de werking van de Wahoo. We hebben de Vennbahn route als GPX bestand ingevoerd en schijnbaar is het dan zo dat je als je de verkeerde kant op rijdt de Wahoo dat evengoed herkent als gebruik van de route en vrolijk de weg die kant op wijst. Dat hadden we, bij terugkeer van het hotel naar de route, dus even gedaan. Goed opletten dus als je van de route af gaat en weervterug komt.
Verder ging het prima met de route en waren de aanwijzingen van de Wahoo heel behulpzaam, zeker ook op het stuk na de Vennbahn naar het hotel van vandaag.
Dit tweede deel van de Vennbahn vonden wij (nog) leuker, afwisselender, mooie doorkijkjes, beekjes, brugjes en tunnels. Ook meer klimmetjes, dat vinden we fijner dan lange stukken vals plat. Er was meer afwisseling.
Een heel leuke rit.
Kort voordat we bij het hotel kwamen zat langs de kant van de weg op een vuilnisbak een rode kat naar ons uit te kijken.
We hebben de tandpasta vergeten mee te nemen, maar een klein zakje met kattenbrokjes hebben we wél meegenomen. Daarmee werden we vlug vriendjes met de kat.
Het hotel, idyllisch gelegen, ligt een behoorlijk eind buiten Asselborn (en de rest van de bewoonde wereld). Hoewel we een uur te vroeg zijn (14:00) kunnen we meteen in de kamer.
Die kijkt uit op de binnenplaats van het vele eeuwen oude watermolencomplex.
Gisteravond was het eten heel lekker, dat komt hier vanavond ook vast goed.
11 Oktober 2025 - 16:41
Irene :
Mooie natuur foto's
11 Oktober 2025 - 19:48
Twan:
Het wordt alleen maar leuker.....................geniet er maar van!
23 Oktober 2025 - 09:36
Françoise :
Zo blij dat jullie zo’n kattenliefhebbers zijn geworden